Aangesloten Ondernemers

Aangesloten ondernemers

Hieronder staat een overzicht van de ondernemers die zijn aangesloten bij het platform Amstelveen Helpt. Misschien ken je ze al en kom je er al graag. Bij weekaanbiedingen vind je de producten of diensten die ze aanbieden met een aanzienlijke korting. Door hun aanbieding te bestellen help je deze ondernemers door een moeilijke periode heen.

Je winkel of restaurant aanmelden?

Op zoek naar extra exposure én omzet? Meld dan nu snel je restaurant of winkel gratis aan op Amstelveen Helpt!

Onze partners en vrijwilligers

Overzicht van partners en vrijwilligers die Amstelveen Helpt belangeloos ondersteunen.

partner

Buzzpress biedt organisaties de mogelijkheid om snel en vooral eenvoudig in contact te komen met de juiste journalisten, bloggers en influentials.

Bekijk

partner

Ik schrijf en redigeer al heel lang teksten voor en over (Amstelveense) bedrijven, voor plaatsing in allerlei gedrukte en digitale media.

Bekijk

partner

Digital Wizards maakt websites en helpt met SEA en SEO. Ondernemers in Amstelveen krijgen in deze tijd gereduceerd tarief.

Bekijk

partner

Ik ondersteun en adviseer ondernemers bij het systematiseren, automatiseren en optimaliseren van hun werkzaamheden.

Bekijk

Partner worden?

Wil jij ook ondernemers helpen in Amstelveen? Amstelveen Helpt heeft geen winstoogmerk en we zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb jij met jouw dienstverlening een leuke en waardevolle inbreng voor Amstelveen Helpt? Neem meteen contact met ons op voor een kennismaking.