Borduuratelier De Kat

Borduuratelier De Kat

Borduuratelier De Kat voor al je borduurwerken.

Borduren is het met garen bewerken van stoffen of producten in siersteken met één of meerdere kleuren, het geeft een duurzaam resultaat en is slijt- en kleurvast. Ik borduur met een computergestuurde machine waarbij het mogelijk is om jouw logo of ontwerp op een kledingstuk of accessoire te verwerken. De machine kan tot 16 kleuren tegelijk borduren. Ik heb diverse kleuren garen op voorraad maar als jouw kleur er niet bij zit ga ik voor je op zoek naar de juiste kleur. Door gebruik te maken van bepaalde software is er een groot aanbod van mogelijkheden. Een ontwerp wordt voor deze machine omgezet naar steken door het natekenen van jouw ontwerp. Daarbij varieert de keuze in steekrichting en steeksoorten maar ook de vrijheid in grootte van het logo voor borduurwerk waardoor je het logo op allerlei textielsoorten kunt gebruiken. Denk hierbij aan blouses, bodywarmers, truien, jacks, kortom de gehele kledinglijn van jouw bedrijf.

Telefoon: 06-28981244 E-mail: info@borduuratelierdekat.nl Website: borduuratelierdekat.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Pet voor Vaderdag

Van € 10 voor € 7,50

Speciaal voor Vaderdag deze mooie, verstelbare snapback trucker cap te bestellen met de tekst #1 PAPA of World’s greatest dad. Deze cap is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus er zit vast wel een kleur bij die je vader mooi vindt. Bestel op tijd om er zeker van te zijn dat je vader deze leuke pet kan dragen op Vaderdag.

Hoe bestellen?

  • Bestellen via ‘reserveren’.
  • Afhalen is mogelijk op afspraak.

Was beschikbaar tot

Datum: 20-06-2020 ‐ Tijd: 10:00 uur

Douchelaken voor Moederdag

Van € € 17,95 voor € € 15,00

Speciaal voor Moederdag deze leuke douchelaken te bestellen met de geborduurde tekst ‘Voor de liefste Mama’ of ‘Voor de liefste Moeder’ in haar favoriete kleur. Bestel op tijd, om er zeker van te zijn dat je moeder deze persoonlijke douchelaken op Moederdag kan gebruiken.

Douchelaken Moederdag cadeau

  1. Bestel via ‘reserveren’ geef hierin de details aan voor je bestelling.
  2. Borduuratelier de Kat verwerkt je bestelling en maakt er een mooi cadeautje van.
  3. Ophalen op afspraak (gratis) of laten verzenden (hier komen verzendkosten bij).
  4. Wees op tijd met bestellen zodat de douchelaken op tijd voor Moederdag verstuurd kan worden.

Was beschikbaar tot

Datum: 08-05-2020 ‐ Tijd: 00:00 uur

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief