Byfalize: tassen van gerecycled leer

Byfalize leathergoods & jewelry

Byfalize: unieke tassen van gerecycled leer & handgemaakte sieraden

Byfalize is een tassen en sieradenmerk. De tassen zijn ontworpen in Nederland en Frankrijk en worden gemaakt in India van gerecycled leer. Kenmerkend voor deze tassen is het vrolijke kleurgebruik gecombineerd met dierenprints. De tassen worden kleinschalig geproduceerd, door echte ambachtslieden die hiervoor een eerlijk salaris ontvangen. Elke tas heeft een andere samenstelling qua leer en kleur en is dus uniek. Een groot deel van de sieraden collectie wordt handgemaakt door Jessica Falize. Daarnaast is zij altijd op zoek naar mooie sieraden om de collectie aan te vullen. Inspiratie voor haar sieraden haalt zij uit de natuur en uit de reizen die ze regelmatig maakt. De sieraden zijn veelal zilver en goldplated zilver, gecombineerd met edelsteen en halfedelsteen. Daarnaast maakt Byfalize ook gebruik van natuurkralen of Miyukibeads ( Japanse kralen) De sieraden worden met veel liefde gemaakt en geselecteerd en hopelijk met net zoveel liefde gedragen door jou!

Telefoon: 06-29607682 E-mail: Info@byfalize.com Website: byfalize.com

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Tas Donna

Van € 42,95 voor € 35,-

Corona of geen Corona, volgende week zondag is het moederdag! En wij hebben een heleboel mooie tassen en sieraden online gezet. Neem gauw een kijkje online en verras je lieve moeder, vrouw met een originele tas van Byfalize! Speciaal voor moederdag hebben wij een leuke aanbieding!

Donna is een elegante schoudertas, gemaakt van diverse kleuren gerecycled leer.  Praktisch ingedeeld met drie opbergvakken en een kleine binnenrits voor bv. muntgeld en pasjes. Donna kun je op diverse manieren dragen dankzij de verstelbare draagband. De tas valt op door de diverse kleur en leermaterialen. Een originele en unieke tas, geen tas is hetzelfde!

Hoe werkt het?

  • Bestel je tas via ‘reserveren’.
  • Byfalize neemt contact met je op voor een ophaaldatum of levering (hier komen bezorgkosten bij).
  • Wees er snel bij want Op=Op!

Was beschikbaar tot

Datum: 09-05-2020 ‐ Tijd: 14:00 uur

Tas Josephine

Van € 42,95 voor € 35,-

Volgende week maandag is het Koningsdag! Helaas dit jaar zonder vrijmarkt op de Amsterdamse weg en het Oude Dorp. Toch zijn er genoeg leuke initiatieven voor een heerlijke Koningsdag online! Neem een oranje bittertje en bekijk de nieuwe tassen en sieraden collectie van Byfalize, zie link hieronder.

Byfalize heeft t/m Koningsdag een leuke aanbieding:

Model Josephine van €42,95 tijdelijk voor €35,-

Josephine is een originele tas vanwege de opvallende halfronde vorm. Deze tas is gemaakt van gerecycled leer in diverse kleuren. De tas heeft een verstelbare band, je kunt hem dus op meerdere manieren dragen. Elke tas is anders. Ga je voor Josephine dan koop je een unieke tas!

Bestellingsdetails

  • Wees er snel bij want OP=OP!
  • Afhalen is mogelijk op afspraak in Amstelveen op doordeweekse dagen.

Was beschikbaar tot

Datum: 28-04-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief