DogTalk - hondentraining & gedragsbegeleiding

De beste keus voor jouw hond

De professionele hondenschool voor Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer en de wijde omgeving.

Als je een hond hebt of wilt nemen, besef dan dat je een levend wezen in huis krijgt, met emoties en gevoelens. Daar moet je mee kunnen omgaan en dat kun je leren. DogTalk leert je de taal van je hond begrijpen en spreken. DogTalk is een professionele hondenschool, met vakmensen die al vele jaren fulltime bezig zijn met honden en hun eigenaren. We zijn volledig opgeleid en geaccrediteerd en blijven voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vak. Sterker nog, we dragen graag bij aan die ontwikkelingen. We verdiepen ons in de wereld van de hond én begrijpen de eigenaar. We zijn graag voor langere tijd betrokken bij onze klanten: de honden en hun eigenaren. Wij staan voor aandacht, vertrouwen en samenwerking.

Telefoon: 0621899886 E-mail: info@dogtalk.nl Website: dogtalk-cursussen.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Puppy cursus bij DogTalk (groepsles)

Van € 149,- voor € 139,-

Een puppy in huis is behalve ontzettend leuk, vaak ook erg wennen. Je puppy is misschien onrustig; hij is nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen. Hoe maak je van zo’n aandoenlijke stuiterbal een sociale hond, die zich thuis voelt bij je en naar je luistert? Dat is hard werken, 24/7. Hoe ga je hem socialiseren? Wat ga je hem leren? Dat is afhankelijk van de pup, jullie gezinssituatie en je verwachtingen. Belangrijk is dat je puppy jou als veilige haven gaat zien en met je wil samenwerken. Samen maken we een plan van aanpak, met veel rust en structuur.

Puppycursus (groepsles, vanaf 7 weken)

In ons indoor trainingscentrum of op onze outdoor locatie laten we je kennismaken met de hondentaal en leerprincipes. Op een speelse manier went je puppy aan commando’s als zit, af en hier komen. We trainen in kleine groepen, zodat we alle aandacht hebben voor jou en je pup. Na elke les krijg je een hand-out met tips, oefeningen en achtergrondinformatie.

  • Wij zijn geopend en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.
  • Dus je bent van harte welkom met je pup op puppy-cursus.

De puppycursus bestaat uit 6  lessen van 45 min op:

  • Maandag van 19:00 tot 19:45 uur
  • Woensdag  van 09:15 tot 10:00 uur
  • Donderdag van 19:00 tot 19:45 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 09:45 uur

=> Schrijf je je in via de Amstelveen Helpt actie, ontvang je een gratis pakket met beloningsvoertjes van €10,-.

Was beschikbaar tot

Datum: 30-06-2020

Puppy Cursus in corona-tijd

Van € 160 voor € 139

In een veilige 1-op-1 setting begeleiden we jouw en je pup. Samen gaan we aan de slag met socialisatie en training. Zodat jouw puppy ook nu de best mogelijke start krijgt. Het word een Super Puppy!

Puppycursus : 4 privélessen van 30 min

Was beschikbaar tot

Datum: 20-05-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief