Dé offline intermediair, waar persoonlijk contact centraal staat.

Vakfanaten

Wij zijn vakfanaten die een gat in de lucht springen als de telefoon gaat en onze kennis graag inzetten om voor jou de allerbeste locatiematch tot stand te brengen.

Heb je hotelaccommodatie nodig of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering, training of congres? Wij zoeken en boeken door heel Nederland en in het buitenland. Omdat we onafhankelijk zijn, bieden we altijd de beste locatie. Geheel op maat op basis van jouw specifieke aanvraag.

Telefoon: 0203452322 E-mail: mail@hotelpartner.nl Website: efficienthotelpartner.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

21 columns over gastvrijheid

Van € 15 voor € 10

Wat is de betekenis van gastvrijheid? Volgens de Dikke van Dale: de gulheid in het onthalen en herbergen van gasten. Maar hoe ver reikt dit? En wat als het misgaat, nep voelt of gasten de betekenis ervan zelf niet begrijpen…? Met jarenlange ervaring in de gastvrijheidsindustrie heeft Marianne Kuiper dit begrip volledig uitgeplozen en deelt zij haar ongezouten mening in een vaste column in Meeting Magazine. Dat het mag leiden tot verbetering.

Voor het 21 jarig bestaan van Efficient Hotel Partner zijn 21 columns gebundeld tot een mooi boekje. Bestel nu!

Was beschikbaar tot

Datum: 31-08-2020 ‐ Tijd: 17:00 uur

Boek jouw staycation bij Hotel Mennorode op de Veluwe.

Van € 95 voor € 69

Op een uur van de Randstad vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Dit bijzondere hotel is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond. Geniet van de pure rust midden in de bossen van de Veluwe.

Via Efficient Hotel Partner kunt u dit prachtig gelegen hotel boeken voor uw staycation. Een kamer inclusief ontbijt voor 2 personen voor slechts € 69 per kamer per nacht. Hier kan tot 30 september gebruik van gemaakt worden.

Hoe bestellen?

  • Bestel via ‘reserveren’.
  • Geef aan welke data jouw voorkeur heeft voor reservering.

Was beschikbaar tot

Datum: 31-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief