Hans Breuker Art

Hans Breuker, Amstelveens bekendste kunstenaar

Een kleurrijke mix van pop art en graffiti

Hans Breuker mixt stijlen en elementen tot vrolijke, brutale uitspattingen. Duidelijk beïnvloedt door jaren '80 en '90 elementen als cartoons, comics, Miami Vice maar ook door zijn graffiti verleden en liefde voor hiphop. De schilderijen zijn een creatieve uitlaatklep naast zijn werk als ondernemer voor zijn bedrijf De Relatiemarketeers waar hij ZZP-ers en kleinbedrijf helpt met creatieve content voor social media en e-mail. Leuk feitje: Bijna wekelijks veilt hij schilderijen op zijn Facebook pagina, zie link hieronder.

Telefoon: 06-24327273 E-mail: hans@derelatiemarketeers.nl Website: hansbreuker.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Amstelveens finest schilderij

Van € 395 voor € 295

Hans Breuker Amstelveens enfant terrible, kunstenaar, ondernemer, schrijver heeft speciaal voor Amstelveen Helpt een uniek schilderij gemaakt voor Amstelveners. Een stoere man & vrouw voor het wapen van Amstelveen. Er wonen niet alleen kakkers en yuppen in Amstelveen, maar ook gewoon keiharde badasses.

  • Grootte: 80×60 cm.
  • Opbrengst gaat volledig naar het goede doel!
  • Bestellen via ‘reserveren’. Ophalen op afspraak.

Was beschikbaar tot

Datum: 31-05-2020

Kunst op maat voor Amstelveense Voedselbank

Van € 750 voor € 500

Wie droomt er nu niet van zijn eigen kunstwerk op maat? Amstelveens bekendste kunstenaar Kunstenaar Hans Breuker maakt een mooie 80×60 compositie voor jou op maat. Duidelijk beïnvloed door de jaren ’80 en ’90 elementen als cartoons, comics, Miami Vice maar ook door zijn graffiti verleden en liefde voor hiphop gaat hij op jouw verzoek aan de slag.

  • Er wordt er maar één op maat gemaakt, dus wees er als eerste bij, OP=OP!
  • Wil je een mooi kunstwerk voor op de zaak of toch voor thuis? Kunstenaar Hans Breuker heeft een uitgebreid repertoire van op maat gemaakt schilderijen.
  • De opbrengt? De gehele opbrengt doneert Hans Breuker aan de Amstelveense Voedselbank.
  • Kunst maken is een creatief proces en niet af te dwingen: er geldt een streefdatum van 4-6 weken na betaling.

Was beschikbaar tot

Datum: 30-04-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief