Kleuradvies voor je huis

Kleuradvies voor interieur en huis

Want jij wilt je toch ook thuisvoelen?

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Kleuren hebben invloed op je stemming en welzijn. Ben je op zoek naar meer harmonie in je huis of op kantoor, start dan met een goed kleuradvies. Het Kleurengebeuren leert je hoe je kleuren kunt combineren, welke verf of behang je kunt kiezen, wat het effect is van specifieke kleuren en nog veel meer (inclusief kortingen op aan te schaffen materialen!)

Telefoon: 0650243253 E-mail: info@hetkleurengebeuren.nl Website: hetkleurengebeuren.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Persoonlijk kleur-& stijladvies

Van € 199 voor € 125

Sinds 2019 kun je bij Het Kleurengebeuren terecht voor kleur- & stijladvies op kleding- en/ of interieurgebied. Deze maand bied Het Kleurengebeuren je een persoonlijk kleur- & stijladvies aan met maar liefst €74-, korting. Tijdens het consult leer je welke kleuren je het mooist staan, of je een warm of koel kleurtype bent maar ook welke stijl het meest bij jouw persoonlijkheid past.

Missers en successtukken

  • Als je wilt wordt je garderobe ook even onder de loep genomen, want waarom draag je bepaalde kledingstukken nooit en andere het liefst dagelijks?
  • Je krijgt antwoord op al je kledingvragen en aan het eind weet je precies wanneer jij er op z’n mooist uitziet, terwijl je er ook nog jezelf in kunt zijn.

Was beschikbaar tot

Datum: 31-05-2020 ‐ Tijd: 23:00 uur

Kleuradvies thuis: 50% korting

Van € 249 voor € 124,50

50 % korting op een professioneel kleuradvies

Nu je zoveel thuiszit, is het goed mogelijk dat de muren soms op je afkomen. Je krijgt meer behoefte aan verandering in je interieur, maar waar te beginnen?

Misschien ben je al aan het schuiven of zelfs verbouwen geslagen maar wist je dat je met een kwast of behangrol in een nieuwe kleur al zorgt voor een geheel andere sfeer in huis? Hoe je alles moet inrichten wordt dan opeens ook duidelijker.

Nieuwe kleuren kiezen voor je huis is echter meestal niet zo eenvoudig als gedacht. Het Kleurengebeuren geeft je dan ook graag (en online) een professioneel kleuradvies, afgestemd op jouw/ jullie smaak en woonwensen. Met als doel dat je je straks weer 100% thuisvoelt in eigen huis.

 

Was beschikbaar tot

Datum: 01-05-2020 ‐ Tijd: 23:59 uur

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief