Groot of klein, wij maken er iets speciaals van...

Kragtwijk Catering

Aan Tafel met Kragtwijk

Passie, trots en gedrevenheid, dat zijn al ruim 50 jaar de waarden van waaruit wij werken. Wij leveren als traditioneel familiebedrijf een breed scala aan cateringdiensten voor het bedrijfsleven en particuliere catering in Noord-Holland, Zuid-Holland en de provincie Utrecht. Smaakvol, puur & authentiek, dat is waar wij zelf van houden en graag met u delen. Bekijk ons assortiment en laat u overtuigen!

Telefoon: 020-6413828 E-mail: info@kragtwijk.nl Website: kragtwijkcatering.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Vaderdag suprise box

Van € 37,50 voor € 24,50

Psst… Heb jij al iets bedacht om jouw vader te verrassen met Vaderdag? Of heb jij gewoon zin in een goede borrel?! Wij hebben een Mediterraanse Surprise Box voor 2 tot 4 personen samengesteld met een mix van warme en koude happen, zoals chachouka met falafel, Turkse pizza met kip en spinazie, Jemische vis, ras el hanout gemarineerde groentes, walnoten tapenade en kikkererwtensalade.

Vaderdag cadeau bestellen?

  • Bestel via ‘reserveren’. Waan je in Mediterraanse sferen met deze heerlijke schotel van Oosterse hapjes voor maar €24,50. Zin in een gekoeld biertje erbij? Voor maar 10 euro extra doen wij er vier biertjes bij.
  • Bestel voor 19 juni 12:00 uur en geef een persoonlijke boodschap door. Dan doen wij er een leuk kaartje bij voor jouw vader!
  • Afhalen zaterdag 20 juni tussen 10:00 – 13:00 uur

Was beschikbaar tot

Datum: 19-06-2020 ‐ Tijd: 12:00 uur

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief