Saltium

Saltium Halotherapie

Gezonde ontspanning in een zoutkamer

Kom lekker drie kwartier ontspannen in een van onze zoutkamers. Halotherapie, ook wel zouttherapie genoemd, is gezond en goed voor je weerstand. In de zoutkamers van Saltium zijn de natuurlijke omstandigheden van een zoutgrot nagebootst, de muren zijn bedekt met een dikke laag zout en Himalaya zoutsteen. Je kunt er drie kwartier heerlijk ontspannen gaan liggen terwijl het zout zijn werk doet. Regelmatig bezoek aan een zoutkamer verlicht de hooikoortsklachten, vermindert de kans op verkoudheid en de verschijnselen van astma en bronchitis nemen af. Halotherapie heeft ook een positief effect heeft op de huid van patiënten met eczeem, acne en psoriasis. We nodigen je uit om het eens te proberen!

Telefoon: 020 822 8922 E-mail: info@saltium.nl Website: saltium.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Sessies in de zoutkamer

Van € 27,50 voor € 8,00

Drie kwartier ontspannen in een van de zoutkamers van Saltium. Halotherapie, ook wel zouttherapie genoemd, is gezond en goed voor je weerstand. Regelmatig bezoek aan een zoutkamer verlicht hooikoortsklachten, vermindert de kans op verkoudheid en de verschijnselen van astma en bronchitis nemen af. Halotherapie heeft ook een positief effect heeft op de huid van patiënten met eczeem, acne en psoriasis.

Maak kennis met Halotherapie

  • Proefsessie in de groepsruimte van €27,50 voor €8,-.
  • Of een Proefsessie in een privékamer van €45,- voor €17,-.
  • NB: Als u na de proefsessie meteen een strippenkaart of abonnement neemt is de proefsessie gratis. U kunt eenmalig gebruik maken van deze aanbieding.

Hoe werkt het?

  • Bestel via ‘reserveren’ en geef een voorkeursdatum en tijd in.
  • Saltium neemt contact op om de afspraak in te plannen.

 

Was beschikbaar tot

Datum: 30-06-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief