Slow Sports Amstelveen

Ontspannen buiten bewegen

Op een ontspannen manier inspannen in de natuur

Wil je graag (weer) meer gaan bewegen maar ervaar je een drempel of weet je niet goed welke sport? Vind je plezier hebben in bewegen belangrijker dan het leveren van prestaties? Hou je van buitenlucht en de wonderen van de natuur? Dan ben je bij Slow Sports aan het goede adres! We maken iedere keer een fijne wandeling door het bos en wisselen dit af met oefeningen om je conditie, kracht, balans en lenigheid te verbeteren. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau en plezier staat voorop! Slow Sports geeft een boost aan zowel lichaam als geest en is uitermate geschikt voor beginnende tot matig gevorderde sporters! Ik verwelkom je graag een keer bij Slow Sports Amstelveen.

Telefoon: 0613378912 E-mail: Manon.de.ruiter@hotmail.com Website: manonderuiter.nl

Eerdere Weekaanbiedingen

Helaas, deze weekaanbiedingen zijn al verlopen! Bekijk Amstelveen Helpt regelmatig, zodat je geen weekaanbieding meer mist.

Speciale Zomeravond Benefiet Slow Sports sessie XL

Van € 15 voor € 15

Wat gaan we doen?

We maken een wandeling van 2 uur door het Amsterdamse bos. Het begin- en eindpunt is de parkeerplaats oude Karselaan aan de rand van het Amsterdamse bos. Tijdens de wandeling doen we verschillende oefeningen voor lichaam en geest. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau en plezier staat voorop! We sluiten de sessie af met een kopje thee en iets lekkers. Jij slaapt die avond vast en zeker als een roosje!

Benefiet waarvoor?

De opbrengt van deze Speciale Benefiet avond is geheel ten gunst van de Bas van de Goor Foundation. De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door hen in beweging te brengen. Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. De BvdGF wil iedereen met diabetes inspireren tot een sportief leven. Voor meer informatie kijk op https://www.bvdgf.org/.

Wij van Slow Sports Nederland hebben ook als missie om mensen die een drempel ervaren om te gaan Sporten toch in beweging te krijgen. Dit sluit heel mooi aan bij de Bas van de Goor Foundation en daarom hebben wij de BvdGF dit jaar als onze goede doel gekozen. Gedurende dit jaar organiseren wij verschillende benefiet activiteiten door het hele land en nu dus in Amstelveen.

Win-Win!

Dus…..jij een gezellige, sportieve en ontspannen avond en jouw 15 euro bijdrage in zijn geheel naar de BvdGF, die mensen met diabetes op verschillende manieren ondersteunt in het omgaan met diabetes.

Was beschikbaar tot

Datum: 16-07-2020 ‐ Tijd: 21:30 uur

Speciale welkomstaanbieding Slow Sports lessen

Van € 27 voor € 17

Wil je graag meer bewegen? Dan is het NU de tijd om in actie te komen! Bij inschrijving bij Slow Sports in de maand juni krijg je 3 lessen met welkomstkorting!  Slow Sports staat voor genieten en ontspannen bewegen in de natuur.

Wat is Slow Sports?

  • We wisselen wandelen (of joggen voor wie wil) af met het doen van veelzijdige oefeningen ter verbetering van je lenigheid, kracht, balans en conditie.
  • Het is bewegen op je eigen niveau en intensiteit en plezier staat bij de lessen voorop!
  • Door de afwisseling in oefeningen, wandelroutes, weersomstandigheden en wisselen van de seizoenen is Slow Sports iedere keer weer anders!

Lesdetails

  • Iedere maandag- en woensdagochtend van 10.30-11.45u.
  • De lessen vinden plaats in het Amsterdamse bos
  • We vertrekken vanaf parkeerplaats Oude Karselaan.

Hoe werkt het?

  • Bestel via ‘reserveren’, actie geld niet voor (oud) leden.
  • 4 lessen van €27,- voor €17,- (dit is inclusief 1 proefles)
  • Wegens maximaal 12 deelnemers per groep is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Was beschikbaar tot

Datum: 30-06-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief