Over Amstelveen Helpt

Over ons

De coronacrisis is allereerst een gezondheidscrisis; een drama voor iedereen die door het virus is getroffen. Om de crisis te beheersen was een groot aantal maatregelen nodig met ingrijpende gevolgen voor het dagelijks leven van veel mensen. Sommige van die maatregelen betekenen direct of indirect een aanzienlijk omzet- en daarmee inkomensverlies voor horeca en detailhandel. Amstelveen Helpt is opgezet om te helpen de schade voor de Amstelveense horeca en detailhandel zo veel mogelijk te beperken.

Je winkel of restaurant aanmelden?

Op zoek naar extra exposure én omzet? Meld dan nu snel je restaurant of winkel gratis aan op Amstelveen Helpt!

Over Amstelveen Helpt

In de gemeente Amstelveen zijn veel bedrijven gevestigd, mede dankzij het goede ondernemingsklimaat. De aanwezigheid van een grote verscheidenheid aan horecabedrijven en een ruime keuze aan winkels is daarin een belangrijke factor. Belangrijk voor de bedrijven, hun medewerkers, maar natuurlijk vooral ook voor de Amstelveense bevolking.

Daarom is vanuit het Amstelveense bedrijfsleven het initiatief genomen om de horeca en detailhandel in Amstelveen te helpen, door de inwoners van Amstelveen de weg te wijzen naar deze horecabedrijven en winkels. Horecaondernemers en winkeliers kunnen via aanbiedingen en een bedrijfspagina gratis de aandacht op zich vestigen.

Amstelveners voor Amstelveners

Steeds meer consumenten zijn online gaan bestellen bij grote supermarkten en ketens. Veel detaillisten hadden het daardoor al zwaar. Door de coronacrisis staat het water hun nu helemaal aan de lippen.

Amstelveen Helpt is een platform dat lokale ondernemers overzichtelijk samenbrengt en zorgt voor extra aandacht, steun én omzet voor hun bedrijf; tijdens maar ook na de coronacrisis. Door de weekaanbiedingen te bestellen kunnen Amstelveense inwoners (opnieuw) kennismaken met de lokale horeca en detailhandel. Het is natuurlijk de bedoeling dat dit leidt tot een vaste ‘relatie’.

Partners en sponsors

Amstelveen Helpt wordt mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van partners en de financiële bijdrage van sponsors. Initiatiefnemer en bouwer van de website is Hans Boersma, oprichter van Digital Wizards. Andere ondernemers hebben hem als partner geholpen bij het opzetten van het platform. Dit is mede mogelijk gemaakt door een startdonatie van de Rabobank Amstel en Vecht. Inmiddels zijn meerdere ondernemingen als partner/sponsor toegetreden.

 • partner

  Ik ondersteun en adviseer ondernemers bij het systematiseren, automatiseren en optimaliseren van hun werkzaamheden.

  Lees meer

 • goud

  Samen met ondernemers en brancheorganisaties doet de gemeente Amstelveen wat mogelijk is om de lokale economie te laten doordraaien en de werkgelegenheid op peil te houden.

  Lees meer

 • goud

  Portretten, reportages en familie fotoshoots; byBOOW creëert diverse visuele concepten voor bedrijven en particulieren.

  Lees meer

 • partner

  Ik schrijf en redigeer al heel lang teksten voor en over (Amstelveense) bedrijven, voor plaatsing in allerlei gedrukte en digitale media.

  Lees meer

 • partner

  Digital Wizards maakt websites en helpt met SEA en SEO. Ondernemers in Amstelveen krijgen in deze tijd gereduceerd tarief.

  Lees meer

 • goud

  Wil jij ook Amstelveense ondernemers helpen en Amstelveen Helpt ondersteunen dit mogelijk te maken?

  Lees meer

 • goud

  BorgerSmith is makelaar- taxateur en adviseur voor particulieren en ondernemers.

  Lees meer

 • goud

  De Ronde Tafel in Amstelveen is een groep mannen tot 40 jaar met ambitie en daadkracht die zich inzet voor Amstelveen.

  Lees meer

 • partner

  Buzzpress biedt organisaties de mogelijkheid om snel en vooral eenvoudig in contact te komen met de juiste journalisten, bloggers en influentials.

  Lees meer

 • goud

  Lokale Rabobank Amstel en Vecht is de betrokken bank die zowel zakelijke als particuliere klanten zo persoonlijk mogelijk van dienst wil zijn.

  Lees meer