Sponsor worden

Steun Amstelveen Helpt

Het platform Amstelveen Helpt is opgezet door Amstelveense ondernemers. Zij vinden het belangrijk om het rijke aanbod aan horeca en winkels in Amstelveen overeind te houden. Horeca en detailhandel zijn belangrijk voor de samenleving in Amstelveen en voor het vestigingsklimaat. De initiatiefnemer en de partners die het platform hebben opgezet, hebben dit belangeloos gedaan. De deelname is voor de Amstelveense horecaondernemers en winkeliers gratis. Maar er zijn wel kosten, bijvoorbeeld om het platform te promoten. En daarom zoeken wij sponsors. Maar ook bij het verder uitbouwen van het platform kunnen wij nog vrijwilligers/partners gebruiken.

Je winkel of restaurant aanmelden?

Op zoek naar extra exposure én omzet? Meld dan nu snel je restaurant of winkel gratis aan op Amstelveen Helpt!

Help Amstelveen Helpt

Het platform Amstelveen Helpt presenteert weekaanbiedingen van deelnemende Amstelveense horecabedrijven en winkels, gericht op de inwoners van Amstelveen. De website wordt via (sociale) media in Amstelveen onder de aandacht gebracht. 

Als startbedrag hebben wij ten minste 2.000 euro nodig. Voor een sponsorbijdrage van minimaal 500 euro krijg je een jaar lang een prominente plek op de site en een eigen pagina op de site. Wil je Amstelveense ondernemers helpen om de gevolgen van de coronacrisis te doorstaan? 

Partners en sponsors

Amstelveenhelpt.nl bestaat onder andere dankzij de hulp van de volgende partners & sponsors.
Wilt u ook sponsor of partner worden van Amstelveen Helpt?

 • partner

  Ik ondersteun en adviseer ondernemers bij het systematiseren, automatiseren en optimaliseren van hun werkzaamheden.

  Lees meer

 • goud

  De Ronde Tafel in Amstelveen is een groep mannen tot 40 jaar met ambitie en daadkracht die zich inzet voor Amstelveen.

  Lees meer

 • goud

  Portretten, reportages en familie fotoshoots; byBOOW creëert diverse visuele concepten voor bedrijven en particulieren.

  Lees meer

 • goud

  Samen met ondernemers en brancheorganisaties doet de gemeente Amstelveen wat mogelijk is om de lokale economie te laten doordraaien en de werkgelegenheid op peil te houden.

  Lees meer

 • goud

  Lokale Rabobank Amstel en Vecht is de betrokken bank die zowel zakelijke als particuliere klanten zo persoonlijk mogelijk van dienst wil zijn.

  Lees meer

 • partner

  Digital Wizards maakt websites en helpt met SEA en SEO. Ondernemers in Amstelveen krijgen in deze tijd gereduceerd tarief.

  Lees meer

 • partner

  Buzzpress biedt organisaties de mogelijkheid om snel en vooral eenvoudig in contact te komen met de juiste journalisten, bloggers en influentials.

  Lees meer

 • partner

  Ik schrijf en redigeer al heel lang teksten voor en over (Amstelveense) bedrijven, voor plaatsing in allerlei gedrukte en digitale media.

  Lees meer

 • goud

  Wil jij ook Amstelveense ondernemers helpen en Amstelveen Helpt ondersteunen dit mogelijk te maken?

  Lees meer

 • goud

  BorgerSmith is makelaar- taxateur en adviseur voor particulieren en ondernemers.

  Lees meer