Partners

Partners

Partners zijn de Amstelveense ondernemers die samen met Digital Wizards het platform hebben opgezet en het in de lucht houden. Zij hebben dit belangeloos gedaan, omdat ze het belangrijk vinden dat de horeca en detailhandel in Amstelveen de Corona-crisis (en de nasleep daarvan) doorstaan. Willen we niet allemaal naar onze favoriete winkel en dat gezellige café blijven gaan? Help de Amstelveense horeca en detailhandel door de crisis en bestel!

partner

Ik ondersteun en adviseer ondernemers bij het systematiseren, automatiseren en optimaliseren van hun werkzaamheden.

Bekijk

partner

Buzzpress biedt organisaties de mogelijkheid om snel en vooral eenvoudig in contact te komen met de juiste journalisten, bloggers en influentials.

Bekijk

partner

Ik schrijf en redigeer al heel lang teksten voor en over (Amstelveense) bedrijven, voor plaatsing in allerlei gedrukte en digitale media.

Bekijk

partner

Digital Wizards maakt websites en helpt met SEA en SEO. Ondernemers in Amstelveen krijgen in deze tijd gereduceerd tarief.

Bekijk

Sponsor of partner worden?

Amstelveen Helpt moet onder de aandacht worden gebracht van de Amstelveense horeca- en detailhandelsondernemers en zij moeten hun weekaanbiedingen gaan plaatsen. En vooral ook moeten de inwoners van Amstelveen enthousiast worden en blijven over het bestellen van die aanbiedingen. Wil jij eraan bijdragen om het platform in de lucht te houden als sponsor of partner?

Sponsors

Zonder sponsors geen Amstelveen Helpt. Gelukkig zien meerdere bedrijven het belang van het platform en ondersteunen zij het met een financiële bijdrage. Daardoor was het mogelijk het platform op te zetten en te lanceren. Maak kennis met deze sponsoren, die via hun bijdrage laten zien hoe belangrijk zij de Amstelveense horeca en detailhandel vinden.

goud

Lokale Rabobank Amstel en Vecht is de betrokken bank die zowel zakelijke als particuliere klanten zo persoonlijk mogelijk van dienst wil zijn.

Bekijk

goud

Wil jij ook Amstelveense ondernemers helpen en Amstelveen Helpt ondersteunen dit mogelijk te maken?

Bekijk

goud

Portretten, reportages en familie fotoshoots; byBOOW creëert diverse visuele concepten voor bedrijven en particulieren.

Bekijk

goud

Samen met ondernemers en brancheorganisaties doet de gemeente Amstelveen wat mogelijk is om de lokale economie te laten doordraaien en de werkgelegenheid op peil te houden.

Bekijk

goud

BorgerSmith is makelaar- taxateur en adviseur voor particulieren en ondernemers.

Bekijk

goud

De Ronde Tafel in Amstelveen is een groep mannen tot 40 jaar met ambitie en daadkracht die zich inzet voor Amstelveen.

Bekijk